Стилна мода и бельо за бъдещи майки.

Облекла за големи мъже.


Облекла за дами с размери от №50 до №72

МАГАЗИНИ
София
ул. "Пиротска" 28
088 758 99 62
ВИЖ КАРТА
София,
жк.Младост 1 (пазара)
Бул. Андрей Сакаров бл.74 А
088 758 99 62
ВИЖ КАРТА

Макси мода

Модни облекла за дами с размери от №50 до №68. Тук освен спортно-елегантни, биха могли да бъдат намерени и официални тоалети.

За пълни жени


Модни съвети за по- пълни жени

За деловите дами, коита трябва да носят костюми, подходящи са едноцветните ансамбли. Оптималната дължина на сакото е около ханша или още по-добре, закриващо бедрата. Така оптически се постига издължаване на фигурата. Много пълни жени се отказват от удоволствието да носят панталони. Хубавата новина е, че те са разрешени, просто трябва внимателно да се подбере подходящия модел. Като начало започнете с панталони в класически стил т.е прави, коита да комбинираате с подходяща туника или блуза.При изборът на блузи обърнете внимание на десена. Да се избягват големите карета и хоризонтални райета. Ако все пак ви харесват, то комбинирайте с едноцветни материи.
Все още много жени се чувстват женствени и елегантни, когато са облечени в рокля. При нейния избор, също трябва да се спазват някои правила. Роклята да е полуприлепнала в горната часта и свободно падаща в долната. Цяло скроените рокли са идеалният вариант. Удачна е и комбинацията на рокля с подходящо сако. Полите да се избират с подходяща дължина. Тя варира от малко под коляното до под глезена. Зависи и от това колко са стройни краката, на минито е абсолютно забранено.